Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΦΩΤΟ: Μαθητής σε παρέλαση μουτζώνει τους επισήμους!




VIDEO: Μαθητής ΑΜΕΑ στην παρέλαση στρέφει το κεφάλι αριστερά!

ΒΙΝΤΕΟ: Μαθητής ΑΜΕΑ στρέφει το κεφάλι αριστερά…
Η πιο συγκινητική στιγμή της παρέλασης στην Ελλάδα διαδραματίστηκε στην Κοζάνη.Εν μέσω συνθημάτων ενάντια στην κυβέρνηση από όλους τους θεατές της παρέλασης, μαθητής με κινητικά προβλήματα του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης στρέφει το κεφάλι του αριστερά μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, απαξιώνοντας με την κίνησή του την κυβερνητική πολιτική και τους εκπροσώπους της και εισπράττοντας το χειροκρότημα του κόσμου.
ΒΙΝΤΕΟ-->

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ 28/10/2011

Παράταση μέχρι 30 Νοεμβρίου για ρύθμιση των ημιυπαίθριων


Παρατείνονται μέχρι 30 Νοεμβρίου οι προθεσμίες και για τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «λαμβάνοντας υπόψη την σημαντική προσέλευση των πολιτών τις τελευταίες ημέρες στις υπηρεσίες, καθώς και την ανάγκη να διευκολυνθούν εξαιτίας των απεργιών και των καταλήψεων το προηγούμενο διάστημα, παρατείνει την προθεσμία της ρύθμισης που αφορά στην υπαγωγή της ρύθμισης των ημιυπαιθρίων μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου».

Ματαιώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, αποδοκιμασίες στην Αθήνα


Σε κλοιό διαδηλωτών η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα, ενώ ακούγονται συνθήματα κατά της κυβέρνησης και ιδιαίτερα κατά της υπουργού Αννας Διαμαντοπούλου.
Αρκετοί μαθητές δεν γύρισαν το κεφάλι δεξιά όταν πέρασαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, ενώ και η μπάντα του Δήμου Αθηναίων φόραγε μαύρα περιβραχιόνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...