Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

EURO 2012: ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ LIVE
ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ

Ανοίγει σήμερα τις «πύλες» του στην παραλία Θεσσαλονίκης το 31ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Ανοίγει σήμερα τις «πύλες» του στην παραλία Θεσσαλονίκης το 31ο Φεστιβάλ Βιβλίου
Για 31η χρονιά διοργανώνεται στην Παραλία της Θεσσαλονίκης το Φεστιβάλ Βιβλίου. Από σήμερα, Παρασκευή 8 Ιουνίου, έως και τις 24 Ιουνίου η παραλία θα θυμίζει ένα απέραντο βιβλιοπωλείο.
Επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης είναι οι ποιητές και οι πεζογράφοι του 20ού αιώνα. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον αναπλασμένο χώρο της Ν. Παραλίας (από το ύψος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης προς το Μέγαρο Μουσικής).

Σεισμός στη θάλασσα του Μαρμαρά έγινε αισθητός σε Έβρο και Ροδόπη


Σεισμός στη θάλασσα του Μαρμαρά έγινε αισθητός σε Έβρο και Ροδόπη
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στη θάλασσα του Μαρμαρά.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο, εντοπίζεται 95 χιλιόμετρα δυτικά της Κωνσταντινούπολης και 160 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αλεξανδρούπολης.
Ο σεισμός αναφέρει το newpost.gr, έγινε αισθητός στους νομούς Έβρου και Ροδόπης.

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: Ο χαλασμός θα γίνει από έναν …κασιδιάρη!


Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: Ο χαλασμός θα γίνει από έναν …κασιδιάρη!
Κι όμως ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε στις προφητείες του ότι «ο χαλασμός θα αρχίσει από έναν κασσιδιάρη». Προφανώς και δεν εννοούσε τον Ηλία αλλά κάποιον που θα είναι κασιδιάρης, δηλαδή θα του πέφτουν τα μαλλιά (αλωπεκίαση).
Ο χθεσινός χαλασμός στο στούντιο του ΑΝΤ1 στάθηκε αφορμή για να συνδεθεί από κάποιους η προφητεία του Αγίου Κοσμά με την τραμπούκικη συμπεριφορά του Κασσιδιάρη στην Κανέλλη.
Προφητείες του Αγίου Κοσμά:

Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής [βίντεο] - Γιάννης Πρετεντέρης


Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής [βίντεο]
Πρόβλημα παρουσιάζεται στη Χρυσή Αυγή, αφού -μετά την εξαφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο- το κόμμα έχει μείνει χωρίς εκπρόσωπο Τύπου.
Μετά από σύσκεψη που έγινε εχθές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε πως νέος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής θα είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης.
Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο, ο Γιάννης Πρετεντέρης διαθέτει το ιδανικό ναζιστικό πηγούνι, ενώ, παράλληλα, αρέσει και σε αυτόν πολύ να πετάει νερό. Μαζί με το μπουκάλι.

ΒΙΝΤΕΟ – Μιχαλολιάκος: «Ο τόπος είδε προκοπή μόνο από τον Γ. Παπαδόπουλο»

ΒΙΝΤΕΟ – Μιχαλολιάκος: «Ο τόπος είδε προκοπή μόνο από τον Γ. Παπαδόπουλο»

«Η χώρα δεν σώθηκε ποτέ από εκλογές, ας με πούνε χουντικό, ο τόπος είδε προκοπή μόνο επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και 21ης Απριλίου» είπε χθες το βράδυ στα Μέγαρα ο Ν. Μιχαλολιάκος έχοντας στο πλευρό του τον Η. Κασσιδιάρη…


Στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Μέγαρα για την οποία μάλιστα είχε γίνει τεράστια κινητοποίηση, ο κ. Μιχαλολιάκος πλαισιωμένος από όλα τα μέλη του κόμματός του… δόξασε τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την 21η Απριλίου λέγοντας μάλιστα πως «ποτέ ο τόπος δεν σώθηκε από εκλογές, ας με που χουντικό, ας με πουν εθνικιστή» είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...