Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας από το Δήμο Παλλήνης


Το Τμήμα προστασίας και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα μέτρησης οστικής πυκνότητας, στο πλαίσιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για την οστεοπόρωση.
Ο έλεγχος γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό.
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας και εκτίμησης κινδύνου κατάγματος θα γίνονται δωρεάν στις 18 και 19/10/2012 στα Δημοτικά ιατρεία της Παλλήνης (Υψηλάντου 3) από 9:00 π.μ. έως 14:00
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

«Κοινωνικό Φαρμακείο Βύρωνα»


To «Κοινωνικό Φαρμακείο Βύρωνα», με ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες να προσφέρουν  και υγειονομικό υλικό για τους άνεργους, τους άπορους και τους επαγγελματίες, που έμειναν χωρίς ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη.


ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ
«Ένας για όλους και όλοι για έναν»
Μαζεύουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τους άνεργους, τους άπορους και τους επαγγελματίες, που έμειναν χωρίς ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη!

Δωρεάν μαστογραφίες από το Δήμο Αιγάλεω


Η Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγάλεω ,το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας και ο Σύλλογος Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου « Οι Άγιοι Ανάργυροι» συνεργάζονται για την παροχή δωρεάν μαστογραφιών.
• Γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού(οικονομικά αδύναμες ,άπορες ,ανασφάλιστες κ.α)
• Γυναίκες από 40-69 ετών
• Γυναίκες που δεν πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού
Δικαιούχοι του προγράμματος :

Κοινωνικό Παντοπωλείο Καισαριανής


Το Παντοπωλείο λειτουργεί με την ευθύνη του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Υγείας του δήμου της πόλης «Λεωνίδας Μανωλίδης». Στο πλαίσιο αυτό το Κέντρο, απευθύνει κάλεσμα για την ενίσχυσή του, και ενημερώνει ότι δέχεται προσφορές από τους δημότες και τα καταστήματα της πόλης σε είδη διατροφής, ρουχισμό κλπ κάθε Δευτέρα από τις 10.00 έως τις 14.00.
Στοργή, Σμύρνης 19, Καισαριανή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...