Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Αναδρομικά από 14 Φεβρουαρίου η μείωση των κατώτατων μισθών!


Αναδρομικά από 14 Φεβρουαρίου η μείωση των κατώτατων μισθών!

Με αναδρομική ισχύ από τις 14 Φεβρουαρίου τίθεται σε εφαρμογή η μείωση των κατώτατων μισθών και ημερομισθίων κατά 22% (και κατά 32% για νέους έως 25 ετών) σύμφωνα με την πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μερικές όχι και τόσο τυχαίες συμπτώσεις..





Στην Αργεντινή το 1991 όταν θεσπίστηκε ο νόμος της μετατρεψιμότητας δηλαδή η ισοτιμία πέσος και δολλαρίου ήταν Πρόεδρος της Αργεντινής ο Μένεμ και Κεντρικός Τραπεζίτης ο Ντομίνγκο Καβάλλιο(μέλος της Τριμερούς{trilalteral comittee}) 
Στην Ελλάδα το 2001 όταν κλείδωσε η ένταξη στην Ε.Ε. και η ισοτιμία δραχμής και ευρώ Πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Σημίτης και Κεντρικός Τραπεζίτης ο Λουκάς Παπαδήμος(μέλος της Τριμερούς{trilalteral comittee}) 

Κορινθία: Δολοφόνησαν ηλικιωμένη για να την ληστέψουν!


Κορινθία: Δολοφόνησαν ηλικιωμένη για να την ληστέψουν!

Στα Εξαμίλια Κορινθίας εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα άγρια δολοφονήμενη όπως φαίνεται με κίνητρο τη ληστεία. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, που κάνει λόγο για ανεξέλεγκτη αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή, λόγω και της ελλιπούς αστυνόμευσης.
Η ηλικιωμένη γυναίκα που έμενε μόνη της, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι από συγγενικό της πρόσωπο, ενώ ολόκληρο το σπίτι ήταν αναστατωμένο.

Tα νέα «ναι» και τα «όχι» των διαγραφέντων της ΝΔ


Είπαν «ναι» και επιστρέφουν στη ΝΔ!

Είπαν «ναι» και αναμένεται ακόμα και απόψε να ενταχθούν ξανά στη ΝΔ οι εξής ανεξάρτητοι βουλευτές:


Αντιμνημονιακό συλλαλητήριο σήμερα στον Βόλο


Αντιμνημονιακό συλλαλητήριο σήμερα στον Βόλο
Κάλεσμα για παμβολιώτικό συλλαλητήριο σήμερα στις 18.00 με συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας, στα πλαίσια της Πανευρωπαικής Ημέρας Δράσης των Συνδικάτων, κάνει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, το τοπικό Νομαρχιακό Τμήμα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και το Δίκτυο Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

«Να απολυθούν 100.000 δημόσιοι»



Εμμένει στις θέσεις του περί απόλυσης των δημοσίων υπαλλήλων ο Στέφανος Μάνος. Με δηλώσεις του αυτή την ώρα στην εκπομπή Συμβαίνει τώρα, υπεραμύνεται προγενέστερης θέσης του που αφορούσε την απόλυση 400.000 δημοσίων υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, τόνισε πως με τις πολιτικές που έχουν ακολουθηθεί μέχρι τώρα «έχει καταστραφεί ο ιδιωτικός τομέας».

2.000 βιογραφικά σε σούπερ μάρκετ - ΑΓΡΙΝΙΟ



Πρωτοφανής... συνωστισμός από βιογραφικά στα σούπερ μάρκετ και από νέους με πτυχία στις καφετέριες του Αγρινίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε υπεραγορά, όχι από τις μεγαλύτερες της περιοχής, φέτος έχουν κατατεθεί περί τις 2.000 βιογραφικά, σύμφωνα με το agrinionews.gr.

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Τζιβιλίκας


Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Τζιβιλίκας

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα, σε ηλικία 70 ετών ο Βασίλης Τσιβιλίκας. Ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε στις 6.35 το πρωί στο Σισμανόγλειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Γεννήθηκε το 1942 στη Θεσσαλονίκη. Ήταν το μοναδικό αγόρι της οικογένειάς του και μεγαλύτερος από τις δύο αδελφές του.

Υπερψηφίστηκε το ν/σχ για τα συνταξιοδοτικά και ζητήματα εφαρμογής του μνημονίου


Υπερψηφίστηκε το ν/σχ για τα συνταξιοδοτικά και ζητήματα εφαρμογής του μνημονίου

Συγκεκριμένα κατά την ονομαστική φανερή ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου, σε σύνολο 283 βουλευτών «ναι» επί της αρχής ψήφισαν 202, ενώ 80 καταψήφισαν και ένας βουλευτής δήλωσε «παρών».
Επί των άρθρων 1 και 6 υπέρ τάχθηκαν 202 βουλευτές, κατά 80 ενώ ένας βουλευτής δήλωσε «παρών». Στο άρθρο 2 «ναι» ψήφισαν 202 βουλευτές, 80 «όχι», ενώ ένας βουλευτής δήλωσε «παρών».
Επί της τροπολογίας για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών υπέρ τάχθηκαν 202 βουλευτές, όχι 80 βουλευτές και ένας δήλωσε παρών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...