Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Επτά χαράτσια βαραίνουν τους φορολογουμένους


Επτά χαράτσια βαραίνουν τους φορολογουμένους

Σε φορολογικό «κλοιό» θα βρεθούν 5,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι, καθώς καλούνται να εξοφλήσουν 7 χαράτσια το αργότερο έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Στο ειδικό τέλος ακινήτων, τις έκτακτες εισφορές, το τέλος επιτηδεύματος και τον φόρο εισοδήματος προστίθενται άμεσα τα τέλη κυκλοφορίας, η περαίωση, το ΕΤΑΚ του 2009 και ο ΦΑΠ της διετίας 2010 – 2011.
Οι φόροι που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι είναι:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό αστυνομικής βίας στην Καλιφόρνια


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό αστυνομικής βίας στην Καλιφόρνια [βίντεο - φωτο]

Ένα συγκλονιστικό video αστυνομικής βίας έρχεται στο φως κατά τη διάρκεια φοιτητικής διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.
Ενώ οι φοιτητές πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία χωρίς να προκαλούν και να ενοχλούν τον αστυνομικό, αυτός τους ψεκάζει με ένα σπρέι πιπεριού.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οι αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν προς τις σκηνές που είχαν στήσει οι διαδηλωτές και αφού χρησιμοποίησαν τα σπρέι προέβησαν και σε συλλήψεις.
Οι εικόνες είναι πέρα για πέρα εξοργιστικές. --- >

Έρχονται νέα μέτρα - φωτιά το 2012




Περισσότερες θυσίες πρέπει να κάνουν οι Έλληνες από το 2012, καθώς τα φορολογικά έσοδα πρέπει να αυξηθούν 10,7% σε μια χρονιά που το ΑΕΠ θα συρρικνωθεί κατά 2,8%.
Παράλληλα, πάνω από το 20% του εργατικού δυναμικού θα υποστεί μείωση εισοδήματος, ενώ η ανεργία θα εκτοξευτεί στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 50 ετών.
Το 2012 θα είναι η χρονιά διόγκωσης της άμεσης φορολογίας καθώς:

Τό πρώτο δείγμα παρακμής μιάς κοινωνίας είναι η γλώσσα


Τό πρώτο δείγμα παρακμής μιάς κοινωνίας είναι η γλώσσα

Το πρώτο δείγμα παρακμής μιάς κοινωνίας είναι η γλώσσα.
Άν προσπαθήσουμε νά εκφράσουμε τίς πολιτικές μας σκέψεις, θά διαπιστώσουμε αμέσως τήν εννοιολογική σύγχιση πού επικρατεί. Η έννοια τών λέξεων είναι διαφορετική γιά πολλούς άλλους συνομιλητές καί τό αποτέλεσμα ενός συλλογισμού έχει διαφορετικό εννοιολογικό καταληκτικό συμπέρασμα.
Η πολιτική δημιούργησε τά τελευταία τριάντα χρόνια τήν δική της στρεβλωτική γλώσσα, αμφισβήτησε τόν κοινόν νούν, τόν υπονόμευσε, υπονόμευσε η ίδια τήν θέση της στήν κοινωνία καί πολυχοτόμισε τό έθνος, τήν υπαρκτική του κατάσταση καί τήν διάθεση γιά εθνική επιβίωση μέ τήν καταστροφή τού γλωσσικού του επικοινωνιακού κώδικα.

Με σάρκα και οστά


Με σάρκα και οστά

Έκλεισε μια δεκαετία και μπήκαμε στη δεύτερη του 21ου αιώνα. Η τεχνολογία που εξαφάνισε τις αποστάσεις και σμίκρυνε τα χάσματα πληροφόρησης, προχώρησε με ιλιγγιώδεις ρυθμούς στο μισό πληθυσμό της Γης, ο οποίος κατέχει τη χρηστική τεχνογνωσία των μέσων αλλά όχι και τα μέσα αυτά καθαυτά.
Ο σύγχρονος καπιταλισμός, ειδικά στις πρωτοποριακές επιστημονικώς και τεχνολογικά εξελιγμένες χώρες της Δύσης και της Ανατολής, απ’ τις ΗΠΑ ως την Ιαπωνία και την Ταϊβάν, φούσκωσε τα κέρδη του «αφύσικα», υπερτιμολογώντας και κεφαλαιοποιώντας άυλες αξίες όπως ο κίνδυνος, το προσδόκιμο ζωής, η ασφάλιση κερδών, η μακροχρόνια σπέκουλα επιπτώσεων φυσικών καταστροφών, οι καταναλωτικές τάσεις των μαζών με βάση προγράμματα δημιουργίας τους κι άλλα τέτοια…

Ανάσα «μερικών ημερών» στην διακοπή ρεύματος για το χαράτσι


Ανάσα «μερικών ημερών» στην διακοπή ρεύματος για το χαράτσι

Βήμα πίσω κάνει η κυβέρνηση μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση για την καταβολή του χαρατσιού για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Η επιχείρηση ανακοίνωσε ότι αναστέλλει «για μερικές ημέρες» τις διαδικασίες διακοπής της ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων. Προηγήθηκε αίτημα του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να θεσπιστούν οι ρυθμίσεις που έχουν αναγγελθεί για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

ΣΟΚ: Υπαξιωματικός ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 7χρονο αγγελούδι!


ΣΟΚ: Υπαξιωματικός ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 7χρονο αγγελούδι!

Η είδηση προκαλεί σάλο στους κόλπους της πολεμικής αεροπορίας…
To άτυχο κοριτσάκι, είχε πάει στο σπίτι του υπαξιωματικού, μαζί με τους γονείς του
Σύμφωνα με το dete.gr, που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας ”Κόσμος”, η σεξουαλική παρενόχληση από τον υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, έγινε στο σπίτι του, με θύμα την 7χρονη κόρη φίλου του!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...