Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΦΩΤΟ: Από το εντευκτήριο της Βουλής… βλέπουν αγώνα…

ΦΩΤΟ: Από το εντευκτήριο της Βουλής… βλέπουν αγώνα…

Η φωτογραφία ανέβηκε πριν από λίγο στο twitter από την @kfinoy…
Είναι όλοι στην κοσμάρα τους, βλέπουν αγώνα σαν να μη συμβαίνει τίποτα… και οι ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ εμποδίζουν τον κόσμο να μπει στη Βουλή για να μην χαλάσει τη νιρβάνα τους…

Τα έκαψαν και στη Θεσσαλονίκη




Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις αναθυμιάσεις από τους καμένους κάδους απορριμμάτων και τη ρίψη δακρυγόνων κατά τις οδομαχίες που ξέσπασαν στην ουρά της πορείας διαμαρτυρίας, όταν ο κύριος όγκος της είχε φθάσει στην πλατεία Αριστοτέλους. Οι περισσότεροι διαδηλωτές αποχώρησαν, ενώ οι αστυνομικοί με χρήση δακρυγόνων απώθησαν από τις οδούς Τσιμισκή και Εγνατία, μία ομάδα αντιεξουσιαστών που είχε στήσει μπλόκο με κάδους απορριμμάτων.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μίκης δέχεται χημικά αλλά θέλει να προχωρήσει



ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μίκης δέχεται χημικά αλλά θέλει να προχωρήσει
Ο Μίκης Θεοδωράκης επανέρχεται και μιλάει με την ντουντούκα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Την στιγμή αυτή τα ΜΑΤ ρίχνουν πάρα πολλά χημικά πάνω του. Η ομάδα περιφρούρησης του ζητάει να φύγει για να μην κινδυνέψει κι εκείνος σπρώχνει τους ανθρώπους του και τους λέει «θέλω να πάω στην Βουλή… αφήστε με… ας έρθουν να με χτυπήσουν… άσε με… ας με χτηπήσουννννν….»
Αυτή ήταν η επιστροφή του, μετά την πρώτη απομάκρυνσή του λόγω ρίψης χημικών πάλι, την στιγμή που έφθαναν με τον Μανώλη Γλέζο στον Άγνωστο Στρατιώτη.
ΒΙΝΤΕΟ -->

Κατάληψη στο Δημαρχείο Αθηνών


Κατάληψη στο Δημαρχείο Αθηνών
Κατάληψη γίνεται αυτή τη στιγμή στο Δημαρχείο Αθηνών. Τα ΜΑΤ πάνε για να την διαλύσουν. Οδομαχίες γίνονται στη γύρω περιοχή και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα.

Από το "Μνημόνιο 1" στο "Μνημόνιο 2" - Ποιοι καταψήφισαν, ποιοι άλλαξαν γνώμη

Η Ελλάδα σε μία από τις κρισιμότερες οικονομικές και πολιτικές συγκυρίες της ιστορίας της. Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση.



LIVE ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - 12/02/2012

ΔΕΙΤΕ 
LIVE 
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ -->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...