Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Έκλεψαν τη Ρεάλ!


Έκλεψαν τη Ρεάλ!
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη «Βασίλισσα» στα αποδυτήρια του Αλιάντς Αρίνα, αφού εκλάπησαν παπούτσια του Ρονάλντο και φανέλες παικτών. «Είμαστε η Ρεάλ με ή χωρίς παπούτσια» τονίζουν οι Μαδριλένοι!
Όσο και αν μοιάζει απίστευτο, στα αποδυτήρια του «Αλιάντς Αρίνα» μπήκαν… ποντικοί και ξάφρισαν παπούτσια και φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.
Η λεία των δραστών ήταν έξι ζευγάρια παπούτσια, τα τρία από αυτά ανήκαν στον Κριστιάνο, αλλά και τρεις φανέλες, των Ρονάλντο, Οζίλ και Μπενζεμά.

Αφγανιστάν: Δηλητηρίασαν 150 μαθήτριες


Αφγανιστάν: Δηλητηρίασαν 150 μαθήτριες
Μία νέα επίθεση σημειώθηκε σήμερα εναντίον κοριτσιών που φοιτούν σε σχολείο του Αφγανιστάν. Περίπου 150 μαθήτριες Γυμνασίου δηλητηριάστηκαν από ανθρώπους που είναι αντίθετοι με την εκπαίδευση των γυναικών.
Όπως ανάφεραν τοπικές Αρχές που ανακοίνωσαν την είδηση, οι άτυχες μαθήτριες ήπιαν μολυσμένο νερό σε ένα Γυμνάσιο στο βόρειο Αφγανιστάν.
Οι αίθουσες των σχολείων έχουν αρχίσει να γεμίζουν με κορίτσια και πάλι από το 2001, μετά την ανατροπή των Ταλιμπάν, οι οποίοι απαγόρευαν στα κορίτσια να φοιτούν.

Στην δημοσιότητα βγήκαν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ

Στην δημοσιότητα βγήκαν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ
Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για όλη την επικράτεια, δημοσιοποίησε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Η ανακοίνωση του κόμματος έχει ως εξής:
«Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ απαρτίζονται από εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, φοιτητές και σπουδαστές, συνταξιούχους. Είναι στελέχη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος που δραστηριοποιούνται στο ΠΑΜΕ και άλλα εργατικά σωματεία. Στελέχη του αγροτικού κινήματος (ΠΑΣΥ) και άλλων συλλόγων της αγροτιάς, συνδικαλιστές των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) και άλλων ενώσεων. Νεολαίοι αγωνιστές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), γυναίκες μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Στελέχη του κινήματος των εκπαιδευτικών, του κινήματος κατά του πολέμου, του πολιτισμού, για την προστασία του περιβάλλοντος και εκλεγμένοι στην Τοπική Διοίκηση. Ακόμα, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και των λαϊκών επιτροπών αγώνα.
Από τους συνολικά 424 υποψήφιους συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συνδυασμούς του ΚΚΕ οι 212, δηλαδή το 50%.

Τα ονόματα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας


Τα ονόματα των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας
Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα. Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι. Υπάρχουν 412 υποψήφιοι σε 56 εκλογικές περιφέρειες. Η Ανανέωση είναι εμφανής: οι μισοί περίπου είναι νέα πρόσωπα. Ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία, αλλά και σε νέους επιστήμονες.

Σε κελι VIP θα «φιλοξενηθεί» ο Άκης – Στο ίδιο κελί είχε μείνει και ο Εφραίμ


ΤΩΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ: Στην φυλακή οδηγείται ο Άκης

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγείται αυτήν την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Πλάνα από τη μεταγωγή του Α.Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό

«Έφυγε» ο Δημήτρης Μητροπάνος [βίντεο]


«Έφυγε» ο Δημήτρης Μητροπάνος [βίντεο]
Έφυγε σε ηλικία 64 ετών ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα το πρωί και μεταφέρθηκε στο Υγεία. Εκεί οι γιατροί μετά από προσπάθειες τον επανέφεραν, αλλά τελικά «έφυγε» από πνευμονικό οίδημα.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος γεννήθηκε στην Αγία Mονή, μια συνοικία έξω από τα Τρίκαλα -από την οποία καταγόταν η μητέρα του- στις 2 Απριλίου του 1948. Μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, τον οποίο γνώρισε στα 29 του χρόνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...