Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Συγκεντρωτικά στα "παρατράγουδα" σε όλη τη χώρα...


 

Εκτός από τη "συμμετοχή" στις εκλογές, την πατράταση της ψηφοφορίας μέχρι τις 18:00 το απόγευμα και τα γιαούρτια στα Βριλήσσια, είχαμε αρκετά ακόμα «παρατράγουδα» με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Για παράδειγμα:Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το μεσημέρι και στο Λουτράκι, όταν μικρή ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο και φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά του ΠαΣοΚ και των μελών του. Αργότερα, η ομάδα αυτή αποχώρησε.
Επίσης, όπως μετέδωσε το Cretalive, αγρότες της Ιεράπετρας προχώρησαν σε κατάληψη των εκλογικών τμημάτων και για αρκετή ώρα δεν επέτρεπαν στους ψηψοφόρους να εισέλθουν σε αυτά. Οι αγρότες της Ιεράπετρας εξέφρασαν  με τον τρόπο αυτό τη διαμαρτυρία τους για τα προβλήματα που προκαλεί στη μεταφορά των κηπευτικών η επ' αόριστον απεργία της ΠΝΟ, από τη Δευτέρα. Αργότερα, οι αγρότες αποχώρησαν και η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στη Θεσσαλονίκη, με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας έφτασαν τα λευκά ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα και οι πολίτες που προσήλθαν νωρίτερα διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη τους, καθώς και για την έλλειψη φακέλων.

Στην Αχαΐα δεν άνοιξε ένα εκλογικό τμήμα -σε σύνολο 14. Η νομαρχιακή επιτροπή αποφάσισε να μην λειτουργήσει το εκλογικό τμήμα στο πολιτιστικό κέντρο της Κάτω Αχαΐας, διότι όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γραμματέας της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος Παναγιώτης Αλεξόπουλος, υπήρχαν φόβοι για πρόκληση έντασης και για αυτό κρίθηκε σκόπιμο να μην λειτουργήσει.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...