Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ελπίζει μόνο με νίκη στη Μασσαλία

Ελπίζει μόνο με νίκη στη Μασσαλία
Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά στη μάχη της πρόκρισης στους «16» του Champions League μετά τα αποψινά αποτελέσματα σε Ντόρτμουντ και Λονδίνο.
Ο Ολυμπιακός μένει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης μόνο με νίκη στις 23 Νοεμβρίου μέσα στο «Βελοντρόμ». Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα χάνεται το τρένο της δυάδας και απομένει μόνο ο στόχος της 3ης θέσης που δίνει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Σ’ αυτή τη μάχη, λοιπόν, ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Ντόρτμουντ, μιας και έχει κερδίσει στον Πειραιά με 3-1 την Μπορούσια και έχει χάσει στη Γερμανία με 1-0. Ετσι αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί στο «Βελοντρόμ» και την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ χάσει στο «Εμιρεϊτς» από την Αρσεναλ, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική!
Σ’ αυτή, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα θέλει νίκη επί της Αρσεναλ που θα ΄χει προκριθεί, αλλά ενδεχόμενως να θέλει νίκη πρωτιάς, μιας και την ίδια στιγμή η Μαρσέιγ θα παίζει στη Γερμανία με τη Ντόρτμουντ και θα ΄χει και αυτή κίνητρο για την πρωτιά, όπως και οι Γερμανοί για τους «32».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...