Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

«Θρίλερ» με την εξαφάνιση δύο εξάχρονων κοριτσιών από την Ελβετία


«Θρίλερ» με την εξαφάνιση δύο εξάχρονων κοριτσιών από την Ελβετία

Σε τρεις χώρες πραγματοποιούνται αστυνομικές έρευνες για να εντοπιστούν τα ίχνη δύο εξάχρονων κοριτσιών από την Ελβετία. Οι δίδυμες Αλέσια και Λίβια δεν έχουν δώσει σημεία ίχνη ζωής από τις 30 Ιανουαρίου, όταν απήχθησαν από τον πατέρα τους, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ο καναδικής καταγωγής Ματίας Σεπ πήρε τα κορίτσια από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου στην Ελβετία, στις 30 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια ταξίδεψε στη Γαλλία και έπειτα στην Ιταλία, όπου έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Παρασκευή πέφτοντας στις ράγες ενός τρένου.
Ελικόπτερα, σκύλοι ανιχνευτές και πολλοί εθελοντές συνδράμουν στις έρευνες για τις μικρές Ελβετίδες.
Ο Ματίας Σεπ είχε στείλει στην εν διαστάσει σύζυγό του μία επιστολή από τη Μασσαλία, λέγοντας ότι είναι απελπισμένος και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη, μεταδίδει η ιταλική Ansa.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει, επικαλούμενο την ελβετική αστυνομία, ότι ο Σεπ είχε κάνει μεγάλες αναλήψεις μετρητών στη γαλλική πόλη.
Μετά από την επιστολή αυτή ο Σεπ αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες τρένου στην περιφέρεια της Απουλίας στη νότια Iταλία. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε κοντινή απόσταση.
Οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν εάν είχε πάρει μαζί τις κόρες του στη Γαλλία και την Ιταλία.
Στην Απουλία λαμβάνουν χώρα εντατικές έρευνες με τη συμμετοχή της γαλλικής, ιταλικής και ελβετικής αστυνομίας. Διασώστες ψάχνουν σε πηγάδια και δεξαμενές νερού.
Ελικόπτερα «χτενίζουν» την περιοχή· έχουν επιστρατευτεί σκύλοι ανιχνευτές, ενώ στις έρευνες για τα δύο κορίτσια μετέχουν και πολλοί εθελοντές.

TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...