Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

«Λίφτινγκ» εν όψει Ρουμανίας


«Λίφτινγκ» εν όψει Ρουμανίας

Μια αρκετά διαφορετική εθνική ομάδα, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Ρωσία, αναμένεται να παραταχθεί την Τρίτη (15/11, 21:30) στο Αλταχ της Αυστρίας, στο φιλικό με την Ρουμανία.
Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από τη δοκιμή που έκανε ο Φερνάντο Σάντος στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (13/11) που πραγματοποίησαν οι διεθνείς. Στο δίτερμα ο Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε 11άδα που είχε 9 αλλαγές σε σχέση με το ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Καραγκούνης και Παπασταθόπουλος διατηρήθηκαν στο αρχικό σχήμα, στο οποίο βρέθηκαν πλέον οι Χαλκιάς, Μανιάτης, Γιαννούλης και Μαλεζάς στην άμυνα (μαζί με τον Παπασταθόπουλο). Τζιόλης και Μάκος πλαισίωναν τον «Κάρα» στη μεσαία γραμμή, με τους Λυμπερόπουλο, Χαριστέα και Κονέ να συνθέτουν την «ολοκαίνουρια» επίθεση.
Στο δεύτερο ημίχρονο του διπλού ο Σάντος πέρασε τον Μήτρογλου αντί του Λυμπερόπουλου με τους «βασικούς», δείχνοντας ότι ίσως παίζεται αυτή η θέση γι την επίθεση.
Εκτός του προγράμματος προπόνησης έμεινε ο Τοροσίδης, ο οποίος έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο προληπτικά, για λόγους αποφόρτισης.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το πρωί της Δευτέρας (14/11) στις 10:30 και λίγες ώρες αργότερα, στις 16:00 η αποστολή θα «πετάξει» για το Σεν Γκάλεν της Ελβετίας και από εκεί οδικώς στο Αλταχ της Αυστρίας, όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι με την Ρουμανία.

sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...