Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ηλικιωμένοι βίαζαν τις ανήλικες κόρες των συγχωριανών τους!


Ηλικιωμένοι βίαζαν τις ανήλικες κόρες των συγχωριανών τους!
Σε 9 χρόνια κάθειρξη και 3.000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκαν τρεις άνδρες ηλικίας άνω των 80 ετών, από το χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας κατηγορούμενοι ότι πριν από 8 χρόνια αποπλανούσαν και ασελγούσαν στις κόρες συγχωριανών τους ηλικίας 14 και 15 ετών.
Η δράση των ηλικιωμένων αποκαλύφθηκε όταν μία από τις κοπέλες έμεινε έγκυος και επειδή δεν ήταν δυνατή η διακοπή της κύησης… γέννησε! Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν και οι γονείς των κοριτσιών κατηγορούμενοι για μαστροπεία, καθώς στο κατηγορητήριο φαινόταν πως παρότρυναν τις κόρες τους να έχουν επαφές με τους ηλικιωμένους, για να κερδίζουν χρήματα.

Κρίθηκαν όμως αθώοι, καθώς στην ακροαματική διαδικασία δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο. Οι πράξεις τελέστηκαν στο διάστημα Φεβρουάριος – Σεπτέμβριο του 2005. Οι γονείς των ανηλίκων τότε κοριτσιών εργάζονταν σε αγροτικές εργασίες και όταν έλειπαν είτε τις επισκέπτονταν οι ηλικιωμένοι είτε τις καλούσαν στα δικά τους σπίτια.
Σύμφωνα με το dete.gr, οι τρεις ηλικιωμένοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι στήριζαν οικονομικά τις κοπέλες. «Τις είχα σαν παιδιά μου» δήλωσε ένας στη διάρκεια της απολογίας του. Η μία από τις κοπέλες κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της και να παντρευτεί.
Πάντως τα όσα ακούστηκαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σόκαραν και τους δικαστές. Τελικά οι ηλικιωμένοι άσκησαν έφεση η οποία είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και αφέθησαν ελεύθεροι με εγγύηση 1.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...