Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

Κούλουμα με χιόνια και τσουχτερό κρύο


Κούλουμα με χιόνια και τσουχτερό κρύο


ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
Περιμένουμε συννεφιές και τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα ενώ λίγες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ άρα οι χαρταετοί όλοι θα υψωθούν και μάλιστα το απόγευμα οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 εως 10 βαθμούς, στα κεντρικά από 4 εως 13 βαθμούς και στα νησιά από 10 εως 15 βαθμούς.


ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε τα ξημερώματα συννεφιά με βροχή αλλά αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί λίγο μέχρι τις 11.00 το πρωί όπου περιμένουμε να εμφανιστεί και λίγος ήλιος. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς κελσίου αλλά απο το μεσημέρι και μετά η συννεφιά θα πυκνώσει και θα αρχίσει ένα ψιλόβροχο που θα έχει και την αισθηση του χιονόνερου καθώς η θερμοκρασία θα πέφτει και το βράδυ θα φτάσει τους 6 βαθμούς κελσίου με βοριά που θα ενισχυθεί στα 5 με 6 μποφόρ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΕ 10 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
- Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε άστατο καιρό με λίγες βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι και μετά, βοριάδες μέχρι 6 μποφορ και θερμοκρασία από 3 εως 10 βαθμούς.
- Καστοριά: Περιμένουμε νεφώσεις με λίγα χιονια κυρίως στα γύρω ορεινά αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 εως 4 βαθμούς.
- Αλεξανδρούπολη: Περιμένουμε συννεφιές και ψιλόβροχο, ανέμους που θα φτάσουν στο Θρακικό πέλαγος τα 6 και ενδεχομένως τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 εως 8 βαθμούς.
- Μετέωρα: Περιμένουμε αρχικά συννεφιές με βροχές αλλά από το απόγευμα και μετά θα υπάρξει διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι βοριάδες θα φτάσουν τα 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί απο 1εναν εως 7 βαθμούς κελσίου.
- Βόλος: Περιμένουμε συννεφιές με βροχές το πρωί και ήλιο το απόγευμα, βοριάδες μέχρι 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 3 εως 8 βαθμούς κελσίου.
- Ναύπλιο: Περιμένουμε συννεφιές με ψιλόβροχο και βροχές το πρωί, βορειοδυτικούς ανέμους μεχρι 4 μποφορ το απόγευμα όμως θα έχουμε και διαστήματα με ήλιο και τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 5 εως 12 βαθμούς.
- Μονεμβασιά: Περιμένουμε άστατο καιρό με συννεφιές και βροχές αλλά και θα υπάρξουν και διαστήματα με ήλιο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 εως 9 βαθμούς κελσιου.
- Ηράκλειο: Περιμένουμε συννεφιές με ψιλοβροχο συνεχώς, βοριάδες 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 4 εως 10 βαθμούς κελσίου.
- Πάρος: Περιμένουμε άστατο καιρό με διαστήματα με ήλιο αλλά και ψιλόβροχο, ανέμους που θα φτάσουν τα 7 και 8 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 εως 13 βαθμούς κελσίου.
- Μυτιλήνη: Περιμένουμε συννεφιές με ψιλόβροχο, βοριάδες που θα φτάσουν ανοιχτά τα 7 με 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 εως 11 βαθμούς κελσιου. Πάντως στη Μυτιλήνη ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται από το βράδυ και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...