Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Διαγραφή Καμμένου από την ΚΟ της ΝΔ όχι από το κόμμα


Διαγραφή Καμμένου από την ΚΟ της ΝΔ όχι από το κόμμα
Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο που επικρατεί αυτή την στιγμή στους διαδρόμους της βουλής και ζητούν οι ψηφοφόροι του στην Β΄Αθήνας.
Το ενδεχόμενο της διαγραφής του Πάνου Καμμένου στην περίπτωση που δεν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση είναι το θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της βουλής. Η ΝΔ είναι αποφασισμένη να τον θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής ομάδας εάν επιμείνει μέχρι τέλους στην στάση του.

Την ίδια ώρα ψηφοφόροι του στην Β Αθήνας διαμαρτύρονται και ζητούν να μην διαγραφεί και από το κόμμα της ΝΔ όπως συνέβη στην περίπτωση του Σωτήρη Χατζηγάκη καθώς δεν υπέπεσε σε κάποιο παράπτωμα το οποίο θα βλάψει την παράταξη και τους βουλευτές της. Η ίδια άποψη ακούγεται ωστόσο και στα πηγαδάκια της βουλής.
Εάν τελικά ισχύσει το σενάριο αυτό τότε ο Πάνος Καμμένος θα διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ με απόφαση του Αντώνη Σαμαράς αλλά δεν θα μείνει εκτός κόμματος και θα μπορεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα της ΝΔ.
Άλλωστε και ο ίδιος ο βουλευτής μιλώντας στον Real f.m 97.8 είχε τονίσει πως δεν επιθυμεί να παραμείνει εκτός ΝΔ «Εάν με διαγράψει η ΝΔ για τις θέσεις τις οποίες είχε η ΝΔ πριν από 4 ημέρες -γιατί εγώ αυτό που κάνω είναι να παραμένω σε αυτές τις θέσεις που έλεγε η ΝΔ όταν ψηφίστηκε το μνημόνιο, δεν είναι κάποιες καινούργιες θέσεις τις οποίες τις φαντάστηκα- εάν γίνει αυτό, εγώ θα παραμείνω στη ΝΔ».

real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...