Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων – Τι λένε για τις εκλογές


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων – Τι λένε για τις εκλογές
Οι εκλογές της 6ης Μαΐου και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα των εκλογών κυριαρχούν, όπως είναι φυσικό, στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
Εκτός από δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, οι εφημερίδες καταθέτουν τις εκτιμήσεις τους για την έκβαση της εκλογικής μάχης αλλά και για τα σενάρια της επόμενης μέρας.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων έχουν ως εξής:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Αύριο… γυρίζει σελίδα η Ελλάδα…- Ισχυρή εντολή στον Αντ. Σαμαρά «να τα αλλάξει όλα».
ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: » Νέα Δημοκρατία- Ψήφος νίκης ψήφος ελπίδας- Ο λαός εμπιστεύεται τον Αντώνη Σαμαρά. Οι Έλληνες επιθυμούν σταθερότητα και προοπτική. Αυτοδύναμη κυβέρνηση για να βγούμε από το τέλμα. Έφτασε η ώρα για μια πολιτική ανάπτυξης»
ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: «Η μεγάλη απόφαση Ευρώ και σταθερότητα ή ακυβέρνητη Πολιτεία. Οι εκτιμήσεις για την 6η Μαΐου και τα σενάρια της επόμενης μέρας»
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: «Όταν ο Μιχαλολιάκος προλόγιζε «το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου»!!!- Οι «ανορθόδοξες» ποιητικές… ανησυχίες του ΓΓ της Χρυσής Αυγής»
ΕΣΤΙΑ: «Ώρα ευθύνης για τους πολίτες- Τι διακυβεύεται στις αυριανές εκλογές»
Η ΕΠΟΧΗ: «ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα ζωής και αξιοπρέπειας»
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Τα «κλειδιά» της κάλπης- Τα ποσοστά των κομμάτων και ο συσχετισμός δυνάμεων καθορίζουν την επόμενη μέρα»
Η ΝΙΚΗ: «Το «θρίλερ» της κάλπης και ο εφιάλτης της δραχμής. Η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Μεταπολίτευσης»
Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: «Αν όχι τώρα, πότε… Η Αριστερά υπάρχει και είναι εδώ για να σταθεί εμπόδιο στην εξαθλίωση και να σφραγίσει τη νέα εποχή, τη νέα μεταπολίτευση».
Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: «Μοναδική εγγύηση σταθερότητας ο Αντώνης Σαμαράς- Για να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα και πάμε ολοταχώς σε χρεοκοπία»
Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τι θα συμβεί, αν… Τα μυστικά των κομματικών παρασκηνίων λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η μάταιη προσπάθεια του Βενιζέλου να ξεκολλήσει από το 15%. Το καλό, το κακό και το ευτυχές σενάριο για τον Αντ. Σαμαρά»
Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι- Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την αντιΚΚΕ παρέμβαση του Κων. Μητσοτάκη»
Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: «Η οργή του λαού φοβίζει τους… μεγάλους. «Στο κόκκινο» τα κομματικά επιτελεία μέχρι την τελευταία στιγμή»
ΤΑ ΝΕΑ: «Η ώρα των πολιτών- Με το σκληρό δίλημμα -παραμονή στο ευρώ ή χρεοκοπία- προσέρχονται στις κάλπες οι ψηφοφόροι, στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, που θα κρίνει την πορεία της χώρας»
ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: «Κάλπες τρόμου- Αγωνία και αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα. Ποια κόμματα απειλούνται με ανατροπές και διασπάσεις».
ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Η πρωτιά της Ν.Δ. εγγύηση διακυβέρνησης. Το στοίχημα της κάλπης και η ανάγκη στα σταθερότητα»
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: «Εν βρασμώ ψυχής- Ξεσπάει άγρια στις κάλπες ο κόσμος για το Μνημόνιο- Νύχτα τρόμου με γκάλοπ ακυβερνησίας. Μεγάλες δυσκολίες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στη συσπείρωση της κομματικής βάσης»
ΤΟ ΑΡΘΡΟ: «Οι εκλογές φεύγουν, το Μνημόνιο μένει. Η καυτή λίστα Παπαδήμου για τα νέα μέτρα που υποχρεούνται να πάρει η κυβέρνηση»
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: «Ιδού όσα κρύβουν οι κάλπες! Όσα θα διαβάσετε στις «μέσα» σελίδες είναι οι πραγματικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής. Για να ξέρετε τι θα ακούσετε μόλις τελειώσουν οι εκλογές»
REAL NEWS: «Αλλάξτε πολιτική! Η Ελλάδα στέλνει μήνυμα στην Ευρώπη. Το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου καταλύτης διεργασιών και εξελίξεων στις Βρυξέλλες και την Αθήνα»
FREE SUNDAY: Εκλογές 2012- Η περιπέτεια αρχίζει. Όλα τα σενάρια για την αβέβαιη επόμενη μέρα. Η κρίση θα έχει διάρκεια. Το δεύτερο κύμα της ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΕΞΠΡΕΣ: «Η ύφεση και η φορολογία «πνίγουν» τις επιχειρήσεις. Σε διακοπή εργασιών προχώρησαν 68.000 επιτηδευματίες στο πρώτο 4μηνο εφέτος»
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Διπλό εκλογικό στοίχημα για το ευρωπαϊκό μέλλον. (Ευρωζώνη) Οι αναμετρήσεις στη Γαλλία και την Ελλάδα δρομολογούν ραγδαίες εξελίξεις»
ΚΕΡΔΟΣ: «Κυβέρνηση με προοπτική θέλει ο επιχειρηματικός κόσμος. Η πολιτική αστάθεια φοβίζει την αγορά και τις ελληνικές επιχειρήσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...