Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Και φθηνό αλεύρι, μέσω Διαδικτύου, από την «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας»


Και φθηνό αλεύρι, μέσω Διαδικτύου, από την «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας»
Επεκτείνει τη δραστηριότητά της η πρωτοπόρα στο «κίνημα» της πατάτας «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας», παραγγέλνοντας αυτή τη φορά 50 τόνους αλεύρι, μέσω διαδικτύου, στην τιμή των 0,50 ευρώ το κιλό.
«Εμείς πάμε γι’ άλλα πλέον», ανέφερε στο ΑΜΠΕ το μέλος της «Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας», Νίκος Καπουράνης και συμπλήρωσε ότι η ηλεκτρονική φόρμα καταχώρησης παραγγελιών ανοίγει σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου, στις 10 το βράδυ, και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να συμπληρωθεί η συμφωνημένη ποσότητα (50 τόνοι), όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Η Ομάδα μας αναζήτησε ελληνικούς κυλινδρόμυλους, οι οποίοι λειτουργούν σε συνεταιριστική βάση. Στη χώρα μας λειτουργούν δύο τέτοιοι μύλοι. Οι αλευρόμυλοι Δομοκού και Κιλκίς. Οι προσφορές και των δύο συνεταιρισμών ήταν άκρως ελκυστικές και η ποιότητα των προϊόντων τους άριστη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Λάβαμε δείγματα αλεύρων από τους συνεταιρισμούς, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από έμπειρο αρτοποιό τής πόλης μας (Κατερίνη) και νοικοκυρές. Αποφασίσαμε να επιλέξουμε το λευκό αλεύρι, για όλες τις χρήσεις, τού ΕΑΣ Κιλκίς, λόγω των εορτών τού Πάσχα (χρήση στα τσουρέκια). Το ελαφρώς κίτρινο αλεύρι (70%) τού αλευρόμυλου Δομοκού θα το παραγγείλουμε στο άμεσο μέλλον, όχι μόνο για να στηρίξουμε τους παραγωγούς της περιοχής, αλλά για την άριστη ποιότητα τού προϊόντος, κατάλληλο ειδικά για ψωμί», επισημαίνει η «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας».
Τελικά, η Ομάδα αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά τής αλευροβιομηχανίας Ε.Α.Σ. (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) Κιλκίς, για αλεύρι όλων των χρήσεων στην τιμή των 0,50 ευρώ ανά κιλό, σε συσκευασίες των 5 κιλών.
Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο μέσω διαδικτύου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα της Ομάδας (www.otoposmou.gr), και σε καμία περίπτωση μέσω απλού email ή τηλεφωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...