Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

«Αθεόφοβοι»: «Ρίξανε» και την ιστοσελίδα του Βατικανού οι Anonymous


«Αθεόφοβοι»: «Ρίξανε» και την ιστοσελίδα του Βατικανού οι Anonymous
Στην ιστοσελίδα του Βατικανό επιτέθηκαν οι Anonymous, προκειμένου, όπως ισχυρίστηκαν, να τιμωρήσουν την Αποστολική Ρωμαϊκή Εκκλησία.
Οι Ανώνυμοι «αποφάσισαν σήμερα να πολιορκήσουν την ιστοσελίδα σας αντιδρώντας στο παράλογο και αναχρονιστικό δόγμα, τις λειτουργίες και τις αντιλήψεις που ο κερδοσκοπικός οργανισμός σας μεταδίδει σε όλο τον κόσμο», ανέφεραν.
Οι Anonymous διευκρινίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι η επίθεση αυτή δεν στρέφεται εναντίον της χριστιανικής θρησκείας, ούτε εναντίον των πιστών. Η ίδια οργάνωση είχε επιχειρήσει και πέρσι, χωρίς επιτυχία, να επιτεθεί στην ιστοσελίδα του Βατικανού, όπως αναφέρει το thestival.gr.

«Κάψατε κείμενα τεράστιας ιστορικής και λογοτεχνικής αξίας, σκοτώσατε με βάρβαρο τρόπο όσους σας ασκούσαν κριτική (…), κάνατε τους αφελείς να πληρώνουν για να μπουν στον παράδεισο πουλώντας συγχωροχάρτια», προσθέτουν οι Ανώνυμοι, κατηγορώντας τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ότι «σκλάβωσε ολόκληρους λαούς».
«Σε πιο πρόσφατες εποχές, παίξατε σημαντικό ρόλο στην παροχή βοήθειας στους ναζί εγκληματίες πολέμου προκειμένου να βρουν καταφύγιο σε ξένες χώρες και να γλιτώσουν τη δικαιοσύνη. Επιτρέπετε καθημερινά οι εκπρόσωποι του κλήρου να παρενοχλούν παιδιά και τους καλύπτετε, όταν αποκαλύπτονται τα γεγονότα», συνεχίζουν οι Ανώνυμοι, εκφράζοντας την ελπίδα τους, η Εκκλησία «να ξεπέσει σε αυτό που είναι πραγματικά… ένα λείψανο του παρελθόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...