Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο Αβραμόπουλος πρότεινε να χτυπήσει ο ΣΤΡΑΤΟΣ τους διαδηλωτές στις 12 Φεβρουαρίου;


Ο Αβραμόπουλος πρότεινε να χτυπήσει ο ΣΤΡΑΤΟΣ τους διαδηλωτές στις 12 Φεβρουαρίου;
Το βράδυ της ψήφισης του Νέου Μνημονίου, στις 12 Φεβρουαρίου 2012 και ενώ προβοκάτορες άρχισαν να καίνε την Αθήνα, η κατοχική κυβέρνηση αντιμετώπισε σοβαρά το ενδεχόμενο να κατεβάσει στο κέντρο της Αθήνας τον στρατό προκειμένου να εμποδίσει την γενίκευση των βανδαλισμών στην πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr (κατά τη γνώμη του tsantiri.gr πρόκειται για άθλιο και προβοκατόρικο δημοσίευμα) εκείνες τις ώρες σήμανε κόκκινος συναγερμός στην κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του iefimerida.gr. ο υπουργός Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος επικοινώνησε με κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες της χώρας και υπουργούς και τους είπε ότι αν επεκταθούν οι εμπρησμοί κτιρίων στην Αθήνα και κινδυνέψει να οδηγηθεί η χώρα στο χάος, η μόνη λύση θα ήταν η παρέμβαση του στρατού, αφού κρίθηκε ότι η Αστυνομία δεν θα ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ένα οργανωμένο σχεδίο αποσταθεροποίησης. Ο υπουργός Άμυνας ενημέρωσε τους συναδέλφους του υπουργούς ότι η ενεργοποίηση του «σχεδίου Δευκαλίων» προβλέπει την παρέμβαση του στρατού με μηχανοκίνητες δυνάμεις ελαφρού οπλισμού, που θα λειτουργούσε αποτρεπτικά εμποδίζοντας την γενίκευση των βανδαλισμών.

Λέγεται ότι ο υπουργός Άμυνας εκείνο το βράδυ είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Λέγεται ακόμη ότι πολλοί συνομιλητές του υπουργού Άμυνας, συμμερίστηκαν τις ανησυχίες του.
Το tsantiri θεωρεί, ότι ο μόνος παράγοντας αποσταθεροποίησης της χώρας είναι η μεταβατική κυβέρνηση και να σταματήσουν να προσπαθούν να «φοβίσουν» το λαό με πιθανή επέμβαση του στρατού. Ο στρατός είναι στο πλευρό του λαού και της δημοκρατίας και δεν έχει καμία σχέση με τα στίφη των πραιτοριανών ΜΑΤαταζήδων…
Επίσης, θεωρούμε το εν λόγω «αποκαλυπτικό» δημοσίευμα του iefimerida.gr κατευθυνόμενο και τρομοκρατικό για να αναχαιτιστεί η αναμενόμενη έκφραση της λαϊκής δυσαρέσκειας στις 25 Μαρτίου.
Υπενθυμίζουμε τέλος στους εγκεφάλους τέτοιων επικίνδυνων σχεδιασμών, ότι η μεταβατική κυβέρνηση δεν έχει καμία λαϊκή νομιμοποίηση… Υπενθυμίζουμε ακόμα, σε όλους αυτούς, τους άθλιους δωσίλογους, ότι ο στρατός έχει αποστολή να υπερασπίζεται τα σύνορα της χώρας και όχι να στρέφεται εναντίον του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...