Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Γριούλα έπεσε θύμα της γυναίκας αράχνης!

Γριούλα έπεσε θύμα της γυναίκας αράχνης!
Για μια ακόμη φορά η γυναίκα- «αράχνη» που εξαπατά ηλικιωμένους στην Θεσσαλία έδωσε το παρόν, αλλά αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε στην απάτη. Τσέπωσε ολόκληρο το κομπόδεμα μιας ανυπεράσπιστης γριούλας και εξαφανίστηκε πριν το θύμα το αντιληφθεί.
Η απατεώνισσα χτύπησε στη Λάρισα, όπου πλησίασε μια 81χρονη γυναίκα και κατάφερε να την πείσει ότι το παιδί της όφειλε χρήματα. Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη πίστεψε ότι η οικονομική οφειλή ήταν πραγματική και δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή. Άνοιξε το πορτοφόλι της και έδωσε στην άγνωστη απατεώνισσα 1.100 ευρώ.
Αλλά σαν να μην έφτανε αυτό , η γυναίκα αράχνη πρόλαβε να δει ότι μέσα υπήρχαν και άλλα χρήματα και θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Ζήτησε από την γερόντισσα λίγο νερό και, όταν εκείνη άφησε το πορτοφόλι της για να της το φέρει, βρήκε την ευκαιρία να το αρπάξει και να εξαφανιστεί! Όταν η 81χρονη διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι με άλλα 3.000 ευρώ είχε κάνει χαθεί από προσώπου γης, κατάλαβε ότι η απατεώνισσα την είχε ξεγελάσει και ειδοποίησε την Ασφάλεια Λάρισας που ερευνά για να την εντοπίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...