Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς Λίνο, αλλά με τα «φτερά» του για νίκη

Χωρίς Λίνο, αλλά με τα «φτερά» του για νίκη
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (5/11) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το Κυριακάτικο παιχνίδι (6/11, 17:15-NS2) με τον Αστέρα, στην Τρίπολη, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Μετά την πολύτιμη και επιβλητική νίκη μέσα στο Δουβλίνο επί της Σάμροκ, ο «δικέφαλος» θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχει χάσει σημαντικό έδαφος.
Στην προσπάθεια αυτή, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του, καθώς παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Αστέρας δέχθηκε να παραχωρήσει εισιτήρια στους φίλους των «ασπρόμαυρων», η αστυνομία άναψε «κόκκινο».
Στα αγωνιστικά, μετά το τέλος του προγράμματος, ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία λείπουν οι Γκαρσία, Κοντρέρας, Ιβιτς, Ετο, Ρομπέρ και Γλύκος. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω προβλήματα για τον Ρουμάνο τεχνικό, ήρθε να προστεθεί και η απουσία του Λίνο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον «δικέφαλο»!
Ετσι την αποστολή της ομάδας, αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: 1. Αποστολόπουλος Αλέξανδρος, 2. Γεωργιάδης Γιώργος, 3. Γιάννου Απόστολος, 4. Κατσικάς Γιώργος, 5. Μαλεζάς Στέλιος, 6. Μπαλάφας Σωτήρης, 7. Παναγιωτούδης Κώστας, 8. Παπάζογλου Θανάσης, 9. Σαλπιγγίδης Δημήτρης, 10. Φωτάκης Γιώργος, 11. Χαλκιάς Κώστας, 12. Αρίας Ντιέγκο Αλεχάντρο, 13. Τσιρίλο Μπρούνο, 14. Κρέσιτς Ντάριο, 15. Λαζάρ Κοστίν, 16. Λεονάρντο, 17. Σπαντάσιο Τζουλιάνο, 18. Σνάουτσνερ Μίροσλαβ, 19. Βιεϊρίνια Αντελίνο.
Μπόλονι: «Την ίδια επιθετική διάθεση»
Στο μεταξύ, ο Λάζλο Μπόλονι έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τους Αρκάδες, στις οποίες σχολίασε: «Ισχύει αυτό που λένε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Περιμένω από τους παίκτες που έπαιξαν και την Πέμπτη να δείξουν την ίδια επιθετική διάθεση. Θα ήταν άδικο να γίνονταν τώρα αλλαγές. Παρά το ότι πρόκειται γι’ αυτή την ίδια ηλίθια διαδικασία που αφορά τους αγώνες και τις μετακινήσεις μας, πιστεύω ότι και τώρα θα αντιδράσουμε σωστά», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού.
Πρώτη πτήση με… δικά του φτερά
Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ πέταξε για πρώτη φορά με το αεροπλάνο της ASTRA AIRLINES, που φέρει πάνω το σήμα της ομάδας και στο εσωτερικό του είναι ντυμένο στα ασπρόμαυρα, με τα προσκέφαλα εκτός από τον δικέφαλο ατό να φέρουν τα ονόματα όσων ποδοσφαιριστών ταξίδεψαν για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Στην πρώτη πτήση από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το αεροδρόμιο της Καλαμάτας επέβαιναν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θόδωρος Ζαγοράκης, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Στέφανος Σαράτσης, Βαγγέλης Ποζατζίδης, όπως επίσης και ο διευθύνων σύμβουλος της ASTRA AIRLINES, κ. Γιάννης Ζλατάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...