Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Μάχες πρόκρισης σε πολλά μέτωπα


Μάχες πρόκρισης σε πολλά μέτωπα

Η φάση των ομίλων οδεύει προς το τέλος της για τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα κορυφώνονται οι μάχες για τα εισιτήρια των «16». Μεγάλα παιχνίδια σε Νάπολι, Λιόν, Τραπεζούντα και Μάντσεστερ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης.
Η ώρα να σφραγιστούν τα πρώτα εισιτήρια για τη φάση των «16» έχει φτάσει και με το πρώτο πιάτο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων οι μάχες γιγαντώνονται με τις ομάδες να διεκδικούν πρωτιές, προκρίσεις αλλά και εξόδους στο Europa League.

Πρόκριση στη Νάπολη
Τα… ρέστα της για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ παίζει η Νάπολι υποδεχόμενη τη Μάντσεστερ Σίτι στην Ιταλία, με τους Άγγλους να είναι μπροστά από την ιταλική ομάδα δύο βαθμούς. Η ομάδα του Μαντσίνι από τη μεριά της θέλει να φύγει από τον ιταλικό Νότο έχοντας πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, την ώρα που στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπάγερν θέλει να κερδίσει την τελευταία Βιγιαρεάλ με στόχο να βγει πρώτη στον όμιλο.
«Φωτιά» στην Τραπεζούντα
Να επαναλάβει τον θρίαμβο του «Μεάτσα» με την Ίντερ θέλει η Τραμπζονσπόρ υποδεχόμενη την ιταλική ομάδα, ώστε να βρεθεί ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην ιστορική πρόκριση, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παλεύει κι αυτή για τη δική της πρόκριση με τη Λιλ στον όμιλο όπου οι πρωτοπόροι Ιταλοί έχουν 9 βαθμούς, ακολουθούν ΤΣΣΚΑ και Τραμπζονσπόρ με 5 και η Λιλ έχει δύο.
Η ισοπαλία στην Τραπεζούντα πληρώνει 3.20 στην vistabet.com
Πρόβα ενόψει… τελικών
Αν η Βασιλεία περάσει με το «διπλό» από την έδρα της Οτελούν που έχει αποδειχθεί κατώτερη των περιστάσεων, τότε ο όμιλος θα κρίνει όλες τις θέσεις πρόκρισης την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή στην τελευταία αγωνιστική, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που υποδέχεται την Μπενφίκα να κινδυνεύει μέχρι και με αποκλεισμό τριπλής ισοβαθμίας!
Τα φώτα στο Ζερλάν
Η Ρεάλ Μαδρίτης ούσα πρώτη και ήδη με το εισιτήριο των «16» φιλοξενεί την Ντιναμό σε ένα θεωρητικά αδιάφορο παιχνίδι, με τα φώτα της προσοχής να συγκεντρώνονται στο ματς της Λιόν με τον Άγιαξ στο Ζερλάν. Οι Ολλανδοί είναι τρεις βαθμούς μπροστά από τους Γάλλους και αν η Λιόν νικήσει στην έδρα της τον «Αίαντα» τότε τον προσπερνά στην ισοβαθμία.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...