Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Φωτογραφίζοντας με τα δάχτυλα μας


Φωτογραφίζοντας με τα δάχτυλα μας [φωτο]

Οι περισσότερες κάμερες πλέον στις μέρες μας δεν έχουν επιδείξουν και κάποια ιδιαίτερα καινοτόμα χαρακτηριστικά, το μοναδικό πράγμα που πλέον αναβαθμίζεται είναι το μέγεθος των megapixel. Αν και για να ‘μαστε και δίκαιοι, τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και οι 3D κάμερες και κάμερες με ενσωματωμένους προβολείς.
Ένας όμως σχεδιαστής σκέφτηκε να πάει την κάμερα ένα βήμα παραπέρα και να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει τον σχεδιασμό των φωτογραφικών μηχανών. Ο Yeon Su Kim είναι ένας από τους σχεδιαστές που έχει πραγματικά κουραστεί από τον τετριμμένο σχεδιασμό των φωτογραφικών μηχανών και θέλησε να δημιουργήσει κάτι εντελώς νέο που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στον κλάδο της φωτογραφίας.

Αυτός ο νέος τρόπος σύλληψης της πραγματικότητας σε εικόνα ονομάζεται Air-Clicker. Πρόκειται για ένα πραγματικά «προχό» concept, που παρόμοιο μπορεί να έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν υπό το μορφή όμως χειρονομίας. Η τεχνολογία για το concept αυτό μπορεί να είναι διαθέσιμη σε λίγα χρόνια και λογικά θα είναι με κάποιο είδος ασύρματης επικοινωνίας.
Δείτε πως θα μπορούσαν να είναι οι φωτογραφίες του μέλλοντος!



techit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...