Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Πρόβλημα στο γόνατο ο Τζιμπούρ!

Πρόβλημα στο γόνατο ο Τζιμπούρ!
Απομένουν δέκα μέρες για το «clasico» του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και στους «ερυθρόλευκους» έφθασε ένα δυσάρεστο νέο από την προπόνηση της Εθνικής Αλγερίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας της χώρας, «Le Buteur», ο Ράφικ Τζιμπούρ ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, στο οποίο αντιμετώπιζε πρόβλημα μετά το παιχνίδι με τον Αρη (3-2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αποχώρησε από την προπόνηση τονίζοντας πως η συμμετοχή του στο φιλικό ματς της 12ης Νοεμβρίου με την Τυνησία (12/11,19.30) κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Βέβαια, ο τίτλος του δημοσιεύματος παραπέμπει σε κάτι πιο δυσάρεστο, αφού αναφέρει πως «ο Τζιμπούρ χτύπησε στο γόνατο» με το ρεπορτάζ να επισημαίνει πως ο παίκτης ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας πως πονάει πολύ στο γόνατο.
Το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Γαλλοαλγερινό άσο θα φανεί τις προσεχείς ώρες. Το βέβαιο, πάντως, είναι πως η όλη κατάσταση ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό που κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, μιας και έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοεμβρίου στο «Καραϊσκάκη», ενώ ακολουθεί και η κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ!

sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...