Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αναβάλλεται για την Κυριακή η κρίσιμη σύσκεψη των αρχηγών


Αναβάλλεται για την Κυριακή η κρίσιμη σύσκεψη των αρχηγών

Εν μέσω των ασφυκτικών πιέσεων και απαιτήσεων της τρόικας για πιο σκληρή λιτότητα, θα συγκληθεί αύριο Κυριακή, πιθανότατα το μεσημέρι, η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του ΒΗΜΑτος.
Οι πολιτικοί αρχηγοί που προσέρχονται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συνάντηση βρίσκονται ενώπιον σημαντικών διλημμάτων που θα αλλάξουν και την καθημερινότητα των ελλήνων πολιτών για τα επόμενα χρόνια.

Η αγωνία είναι έντονη, καθώς οι πιστωτές, ζητούν τη λήψη και τη συμφωνία -απαιτούν μάλιστα και έγγραφες δεσμεύσεις- των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση για ένα πιο επώδυνο πακέτο, που θα περιέχει πιο σκληρά μέτρα, από το πρώτο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σταθερότητας.
Το κλίμα ενόψει της αυριανής σύσκεψης, επιβάρυνε και ο υπόγειος πόλεμος Μεγάρου Μαξίμου και Ν.Δ. που ξέσπασε ξαφνικά, μετά από σενάρια που κυκλοφορούσαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, περί επικείμενης παραίτησης του κ. Παπαδήμου, εάν δεν επέλθει συμφωνία των αρχηγών.

tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...