Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Την Τρίτη η συναυλία αλληλεγγύης στους απεργούς της Χαλυβουργίας για τις 100 μέρες αγώνα


Την Τρίτη η συναυλία αλληλεγγύης στους απεργούς της Χαλυβουργίας για τις 100 μέρες αγώνα

Μεγάλη λαϊκή συναυλία αλληλεγγύης στον πολυήμερο αγώνα τους οργανώνει το σωματείο των εργατών της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» την Τρίτη, 7 Φλεβάρη, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 συνεχόμενων ημερών σκληρού και περήφανου απεργιακού αγώνα.

Η συναυλία θα γίνει στις 6 μ.μ. στην πύλη του εργοστασίου και θα πάρει μέρος το συγκρότημα «ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ», ενώ το σωματείο καλεί όλους τους εργαζόμενους να εκφράσουν με τη συμμετοχή τους την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους.
Ταυτόχρονα, αύριο Κυριακή, η Επιτροπή Γυναικών των χαλυβουργών έχει καλέσει σε σύσκεψη στις 11 π.μ. στο χώρο του εργοστασίου όλες τις γυναίκες για την παραπέρα οργάνωση της δράσης τους.
Προχτές το βράδυ, το ΠΑΜΕ παρέδωσε στους απεργούς για μια ακόμα φορά ποσότητα με λαχανικά και ψάρια. Η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών στην Πάτρα, σε συνέλευσή της αποφάσισε και κατέληξε σε ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα των χαλυβουργών. Ενώ σε εξέλιξη είναι και η καμπάνια της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο της οποίας έχουν γίνει κινητοποιήσεις και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Εκδήλωση αλληλεγγύης και στη Θεσσαλία
Πολιτιστική Εκδήλωση – Συναυλία αλληλεγγύης στους απεργούς χαλυβουργούς διοργανώνουν, στο Βόλο, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας» και άλλα σωματεία και μαζικοί φορείς της περιοχής.
Η εκδήλωση – συναυλία θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 10 Φλεβάρη, στις 7.30 μ.μ., στο χώρο του Τμήματος Χωροταξίας του Πολυτεχνείου, (οδός Λαμπράκη – Πεδίον Αρεως).

rizospastis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...