Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Η ΔΗΜ.ΑΡ. προτρέπει τους άστεγους να κάνουν κουράγιο και έρχεται η Άνοιξη!!


Η ΔΗΜ.ΑΡ. προτρέπει τους άστεγους να κάνουν κουράγιο και έρχεται η Άνοιξη!!

Το διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Μα, είναι δυνατόν από την επίσημη σελίδα του κόμματος αυτού, της ΔΗΜ.ΑΡ., της οργάνωσης της Θεσσαλονίκης, της δεύτερης μεγαλύτερης της χώρας υποτίθεται, να γράφονται τέτοια πράματα; Τέτοια γλυκανάλατα που όχι μόνο δεν έχουν καμιά πρακτική αξία αλλά που προκαλούν από πάνω.

Ο «συγγραφέας» αυτού του κειμένου-προτροπή είτε θα πρέπει να είναι βλαμμένος είτε ανάλγητος είτε πολίτικαλ κορέκτ τύπος που τα λέει φόρα παρτίδα, χωρίς καν ενοχές ως μέλος του συστήματος.
Ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος έγραψε, ξημερώνοντας μια μέρα με πολικό ψύχος στην πόλη, ότι όσοι κρυώνουν, οι άστεγοι δηλαδή της πόλης, να κάνουν υπομονή και ας έχουν στο μυαλό τους ότι έρχεται η Άνοιξη.
Τους συστήνει να πάρουν κουράγιο από την καρδιά τους, λες και άμα το κάνουν θα ζεσταθούν με έναν τρόπο.
Είναι φανερό ότι αν δεν πρόκειται για βλαμμένο τότε αυτή η γραφή αποτυπώνει τον βασικό πυρήνα της φιλοσοφίας του συγκεκριμένου χώρου προς τον άνθρωπο, το λαό, τη μειονότητα.
Αντί να αναδείξει το ζήτημα, να προγκήξει τον Μπουτάρη και τον Καμίνη και τους άλλους δημάρχους που δεν έχουν φροντίσει να κάνουν όσα μπορούσαν στο ζήτημα των αστέγων, αντί να μετάσχει σε ομάδες δράσης, σε συλλογικότητες που βοηθούν έμπρακτα τους ανθρώπους αυτούς, αντί να συνδράμει με όσα μέσα μπορεί στις προσπάθειες αυτές, κάθονται και γράφουν γλυκανάλατες μαλακίες που προκαλούν.
Κουράγιο σύντροφοι, θα πάρτε Υπουργεία.
Το κείμενο στον τοίχο της ΔΗΜΑΡ Θεσσαλονίκης είναι:
Καλημέρα σας από την χιονισμένη και παγωμένη Σαλονίκη. Κουράγιο σε όσους ταλαιπωρούνται από την παγωνιά και τον χιονιά στους δρόμους και στα κρύα σπίτια. Πάρτε κουράγιο από την καρδιά σας φίλοι μας! Η γλυκιά Άνοιξη έρχεται, δεν αργεί!

Εφημερίδα Χρονικά


Το tsantiri.gr υπενθυμίζει: Υποψήφια βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΔΗΜ.ΑΡ. θα είναι η κύρια Ρεπούση! Η «ιστορικός» που έγραψε στο βιβλίο του σχολείου ότι οι Έλληνες «συνωστίζονταν» στην προκυμαία της Σμύρνης, έτσι περιέγραψε τη σφαγή των Ελλήνων της ιωνικής πόλης από τα βάρβαρα στίφη του Κεμάλ!
Εμείς, ως tsantiri, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τους νεοφιλελεύθερους δήθεν «αριστερούς» της ΔΗΜ.ΑΡ.

tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...