Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

..θεωρείτε μία χώρα σωσμένη όταν ο λαός εξαθλιώνεται ;;
«Η πρότασή μας είναι εφικτή» τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι το μόνο που δεν είναι ρεαλιστικό είναι ο συσχετισμός δυνάμεων στο κοινοβούλιο.
Η ΓΓ του ΚΚΕ, επανέλαβε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος και υποστήριξε ότι το μνημόνιο πέτυχε γιατί στόχος του ήταν να αφαιρέσει τα δικαιώματα από τους εργαζόμενους.
«Οι θυσίες του λαού δεν γίνονται για να μειωθεί το δάνειο, το χρέος μεγαλώνει, τα ελλείμματα μεγαλώνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε εάν είναι δυνατόν «να θεωρείτε μία χώρα σωσμένη όταν ο λαός εξαθλιώνεται».
Κατηγόρησε τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι είναι σύμμαχοι με τους διαπραγματευτές και όχι αντίπαλοι και απέρριψε το ενδεχόμενο ενότητας των κομμάτων της αριστεράς. «Δεν έχουμε καμία σχέση με τις προτάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν θα κάνουμε καμία διαπραγμάτευση και δεν πρέπει να αθροίζονται ανόμοια ποσοστά» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος κάλεσε τους πολίτες να πάρουν μέρος στη διαδήλωση που διοργανώνει το ΚΚΕ σήμερα το απόγευμα στις 18.00 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υποστηρίζοντας ότι «η δανειακή σύμβαση μπορεί να ανατραπεί μόνο εάν κατέβουν εκατομμύρια πολίτες στους δρόμους».

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...