Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Φρίκη: Βασάνισαν μέχρι θανάτου 15χρονο γιατί τον θεώρησαν μάγοΣε τραγωδία μετατράπηκε το χριστουγεννιάτικο ταξίδι ενός 15χρονου αγοριού από το Παρίσι, στο Λονδίνο, ο οποίος βασανίστηκε μέχρι θανάτου από την αδερφή του και τον άνδρα της, οι οποίοι τον κατηγόρησαν για «μαγεία».

Ο ανήλικος Κριστί Μπαμού ταξίδεψε μέχρι τη βρετανική πρωτεύουσα για να γιορτάσει μαζί με όλη την οικογένεια, τα αδέλφια του (ηλικίας 22, 20, 13 και 11 ετών), τη μεγαλύτερη αδελφή του, Μαγκαλί Μπαμού και τον κουνιάδο του Ερίκ Μπικουμπί.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Μπικουμπί κατηγόρησε τον Κριστί και δύο από τις αδελφές του ότι είναι «μάγοι» και επηρεάζουν αρνητικά τον τρίχρονο γιο του.

Έτσι, ξεκίνησε ο εφιάλτης των τριών παιδιών, καθώς η Μαγκαλί Μπαμού, η οποία τάχθηκε με την πλευρά του συζύγου της συμμετείχε στο βασανισμό των μικρότερων αδελφών της.

Οι δύο ύποπτοι πάντως, που κατάγονται από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, αρνούνται ότι σκότωσαν τον έφηβο.

«Τους έδερναν και τους τρεις, δεν τους επέτρεπαν να φάνε, να πιουν ή να κοιμηθούν και τους επέβαλαν όλο και σκληρότερες τιμωρίες«, υπογράμμισε ο εισαγγελέας.

Όταν ένα από τα θύματα προσπάθησε να ειδοποιήσει τηλεφωνικά τη μητέρα του, ο Ερίκ Μπικουμπί το εμπόδισε.

Σύντομα ο Κριστί έγινε ο βασικός στόχος του ζευγαριού που υποχρέωσε και τα υπόλοιπα αδέλφια να συμμετάσχουν στα βασανιστήρια, υπό την απειλή ότι θα υφίσταντο τα ίδια.

Το νεαρό αγόρι δέχτηκε δεκάδες χτυπήματα με ξύλα, σιδηρολοστούς, σφυριά και ψαλίδια και στο τέλος παρακαλούσε να τον αφήσουν να πεθάνει.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, όντας πια πολύ αδύναμος για να αντισταθεί, ο κουνιάδος του τον ανάγκασε να μπει στη μπανιέρα και την γέμισε με νερό.

Κατόπιν κατάβρεξε τα τέσσερα αδέλφια του με παγωμένο νερό.

Όταν κατάλαβε ότι ο Κριστί είχε πάψει να κινείται τον έβγαλε από την μπανιέρα, όμως πλέον ήταν πολύ αργά.

Το πτώμα του μικρού, που έφερε ίχνη από σχεδόν εκατό χτυπήματα, βρέθηκε στο πάτωμα του λουτρού.

Η Μαγκαλί Μπαμού υποστήριξε στις αρχές ότι πνίγηκε μόνος του ενώ έκανε μπάνιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...