Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Μπαράζ ένοπλων ληστειών στην Αττική


Μπαράζ ένοπλων ληστειών στην Αττική

Επτά ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν από το απόγευμα της Παρασκευής έως τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αττική.
Άγνωστος μπήκε σε σούπερ μάρκετ, στο Χολαργό, στη συμβολή των οδών Τερψιχόρης και Μπουμπουλίνας λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα, όπου τον περίμενε άγνωστος συνεργός του.

Την ίδια περίπου ώρα, στη Νίκαια, στη συμβολή των οδών Αγησιλάου και Σμύρνης, δύο άγνωστοι μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν τα χρήματα των ταμείων.
Στη Νέα Μάκρη, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, δύο άγνωστοι δράστες προσέγγισαν προμηθευτή καρτών κινητής τηλεφωνίας και με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησαν και του έκλεψαν κάρτες και άγνωστο έως στιγμής χρηματικό ποσό.
Πέντε λεπτά πριν τις δύο, μετά τα μεσάνυχτα, στην Κυψέλη, στην οδό Αγίας Ζώνης, δύο άγνωστοι μπήκαν σε ψητοπωλείο και με την απειλή αυτόματων όπλων αφαίρεσαν από τα ταμεία τις εισπράξεις της ημέρας.
Στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Αντιόχειας, στις 02:15, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε οίκο ανοχής και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο έως στιγμής χρηματικό ποσό.
Στις 02.37 στο Παγκράτι, στην οδό Γρηγορίου Θεολόγου, άγνωστος αφού τραυμάτισε στο πρόσωπο με μαχαίρι Ελληνίδα, της έκλεψε την τσάντα, η οποία περιείχε προσωπικά της αντικείμενα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Στα Εξάρχεια, στην οδό Βαλτετσίου, είκοσι λεπτά πριν τις τέσσερις το πρωί, δύο άγνωστοι μπήκαν σε εστιατόριο και αφού χτύπησαν με λαβή όπλου στο κεφάλι τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του, αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...