Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Παραλήρημα αρθρογράφου της Liberation!

Παραλήρημα αρθρογράφου της Liberation!
Τεμπέληδες, απατεώνες, ‘φετοφάγοι’, ομοφυλόφυλοι και αλκοολικοί. Έτσι περιγράφει τους Έλληνες ο Στεφάν Γκιγιόν, αρθρογράφος της Liberation.
Το άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 8 Νοεμβρίου, έχει τίτλο«Καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες» και ο συντάκτης του αναφέρεται στην αποδοκιμασία του Γιώργου Παπανδρέου από την Άνγελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζύ στις Κάννες.
Συγκεκριμένα, αναφέρει «Ειλικρινά, καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες στο G20 στις Κάννες: Τους τεμπέληδες, τους απατεώνες, τους φετοφάγους! Εκεί, η απάτη είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, για πλούσιους και φτωχούς… Μόνο ένα 2% από τις πισίνες των σικ προαστίων της Αθήνας είναι δηλωμένες…»
Σα να μην έφτανε αυτό, ο αρθρογράφος φαίνεται πως γνωρίζει καλά και τις προτιμήσεις των ελλήνων στο κρεβάτι, αφού αναφέρεται σε ομοφυλόφυλους και συγκεκριμένα της Μυκόνου…
«Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας, είναι και διεφθαρμένος. Και τις περισσότερες φορές είναι κι ομοφυλόφυλος, είναι γνωστό. Φέτος, στη Μύκονο, οι γεννήσεις μετριούνται στο δάχτυλο του ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί όπου 600 τυφλοί ομοφυλόφυλοι ζευγαρώνουν με δικά μας έξοδα… Κι είμαστε εμείς που πληρώνουμε!»
Από τα πυρά του συγκεκριμένου, φυσικά δε γλιτώνει ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά ούτε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου «Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα, πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...