Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Στην Ολομέλεια της Βουλής η νέα δανειακή σύμβαση


Στην Ολομέλεια της Βουλής η νέα δανειακή σύμβαση
Με τις ψήφους των δύο κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου αναμένεται να εγκριθεί σήμερα από την Ολομέλεια της Βουλής, η νέα δανειακή σύμβαση, η οποία συζητήθηκε χθες εν μέσω έντονων αντιδράσεων από τα κόμματα της Αριστεράς και τους ανεξάρτητους βουλευτές.
Μετά τη συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, εγκρίθηκε και η πράξη νομοθετικού περιεχομένου της νέας δανειακής σύμβασης.


«Η απομείωση του χρέους δεν προσφέρεται για θριαμβολογίες καθώς βαδίζουμε στην ολοκλήρωση του έργου που ανέλαβε να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση Παπαδήμου, να απευθυνθούμε στους πολίτες με ειλικρίνεια και να τους πούμε ότι ενώ τα προβλήματα δεν σταμάτησαν, για πρώτη φορά όμως, δημιουργούνται θετικές προοπτικές» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
Στον απόηχο της σημερινής ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης, έχουν προγραμματιστεί μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα, όσο και σε όλες τις πόλεις της χώρας από το ΚΚΕ. Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος στις 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...