Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τι έχουμε να πληρώσουμε από τώρα μέχρι το καλοκαίρι


Τι έχουμε να πληρώσουμε από τώρα μέχρι το καλοκαίρι

Η φοροεπιδρομή συνεχίζεται τους επόμενους μήνες, για να κορυφωθεί μετά τον Απρίλιο με το τέλος ακινήτων και τα εκκαθαριστικά από τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος.
Ειδικότερα κατά χρονολογική σειρά:

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου θα πρέπει οι ιδιοκτήτες οχημάτων να έχουν προμηθευτεί το σήμα για τα τέλη κυκλοφορίας και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου να έχουν υποβληθεί στην εφορία οι εκπρόθεσμες δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και άλλων φόρων και τελών.
Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα πρέπει να πληρωθεί η ειδική εισφορά έτους 2011 και το τέλος επιτηδεύματος σε περίπτωση που δεν έχουν εξοφληθεί εφάπαξ καθώς και η έκτακτη εισφορά στις αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης του έτους 2011 για τα μεγάλα ΙΧ, τα σκάφη αναψυχής και τις πισίνες. Επίσης θα πρέπει να καταβληθεί η τελευταία δόση του ειδικού τέλους των ακινήτων του έτους 2011.
Απο τον Φεβρουάριο και μέχρι τον Ιούνιο θα αποστέλλονται στους υπόχρεους τα εκκαθαριστικά που αφορούν το ΕΤΑΚ και την έκτακτη εισφορά στη μεγάλη ακίνητη περιουσία του 2009 και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του 2010 και του 2011.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...