Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ! Μητέρα βίαζε την κόρη της


ΣΟΚ! Μητέρα βίαζε την κόρη της

Σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε χτες μια μητέρα 4 παιδιών, η οποία υπέβαλε την 11χρονη κόρη της σε «αλλόκοτη σεξουαλική εκπαίδευση», όπως είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου.
Η 37χρονη Σάνσαϊν Κόαστ, χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο για να δημιουργήσει τρεις ταινίες μικρού μήκους, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι βιάζει τη μικρότερη κόρη της, για να της δείξει στην πράξη τις απαντήσεις των όσων τη ρωτούσε η μικρή γύρω από το σεξ, όπως δήλωσε η ίδια. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι τα όσα έκανε στο παιδί της δεν προσέφεραν στην ίδια καμία σεξουαλική ευχαρίστηση.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, η γυναίκα, η οποία ζει στην Καλιφόρνια, ξεκίνησε μια σχέση μέσω ίντερνετ με έναν άντρα που ζει στη Μελβούρνη, και απέκτησε εμμονή με το σεξ, καθώς έστελναν ο ένας στο άλλο βιντεάκια σεξουαλικού περιεχομένου, τα οποία έδειχνε και στην κόρη της. Όταν η μικρή άρχισε να κάνει ερωτήσεις, η 37χρονη της έλυσε τις απορίες στην πράξη και έστειλε τα βίντεο στο σύντροφό της.
Τελικά, την κατήγγειλε ο πατέρας των παιδιών, με τον οποίο η Κόαστ δεν είναι μια ζευγάρι, όταν η κόρη του τον ενημέρωσε για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι τους.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...