Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 04/11/2011


Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 04/11/2011
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες το πρωί, με λίγες ασθενείς βροχές στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, περιμένουμε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 14 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 6 έως 20 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 6 έως 18 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 11 έως 20 βαθμούς.Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το πρωί στον Πατραϊκό ανατολικοί μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...