Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ Η «χρυσαυγίτικη» φάρσα στον ΣΚΑΪ και οι λυγμοί στον αέρα!

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ Η «χρυσαυγίτικη» φάρσα στον ΣΚΑΪ και οι λυγμοί στον αέρα!
Ένα δυσάρεστο περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα το πρωί, εν ώρα διαλείμματος της εκπομπής «ΣΚΑΪ Τώρα», μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και των συντελεστών της εκπομπής «Συντέλειας».
Μια άστοχη πλάκα των συντελεστών της «Συντέλειας» είχε ως αποτέλεσμα η βουλευτής να ξεσπάσει σε δάκρυα.
Μετά το τέλος του διαφημιστικού διαλείμματος, η παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου πήρε τον λόγο και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη από τη Λιάνα Κανέλλη.

«Έχουμε επιστρέψει από τις διαφημίσεις, οι οποίες κράτησαν λίγο παραπάνω απ’ ό,τι τα συνηθισμένα μας. Πράγματι όπως παρατηρείτε κάτι συνέβη κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Είμαι σε δυσάρεστη θέση να σας πω ότι στις διαφημίσεις έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με την κυρία Λιάνα Κανέλλη και τους συντελεστές της εκπομπής «Συντέλειας». Ξέφυγε λίγο το πράγμα ίσως από τα όρια χωρίς βέβαια να υπάρχει καμία πρόθεση να την ενοχλήσουμε. Ελπίζω να επανέλθει! Να της ζητήσουμε συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά.
Με δάκρυα στα μάτια κατά την επιστροφή της στο στούντιο, η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε πως με το που άνοιξε την πόρτα για να βγει έξω από το στούντιο, αντίκρισε δύο γάντια του μποξ και έναν εύσωμο άντρα να φορά πάνω του την ελληνική σημαία.
“Η ψυχική μου κατάσταση είναι βεβαρημένη, αλλά αποφάσισα να βγω να εξηγήσω εγώ. Υπέστη ηθική και ψυχολογική καταρράκωση. Δεν ήταν αστείο! Μπορώ να φυλαχτώ από τον οποιοδήποτε Χρυσαυγίτη πολιτικά, αλλά αυτό δεν το αντέχω», τόνισε η Λιάνα Κανέλλη.
Δείτε το βίντεο:

http://adf.ly/E20yf

radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...