Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

O κύριος Ράπανος πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών την σκοτεινή εποχή 2000 – 2004 .. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!


Ράπανος; Ε όχι και Ράπανος!

Τον Ράπανο καθώς και τα ... «ραπανάκια Βρυξελλών» που έρχονται, θα τα χρεωθεί ο ίδιος ο νέος Πρωθυπουργός!           


Ράπανος; Ε όχι και Ράπανος!
Είπαμε ο Σαμαράς να κάνει Κυβέρνηση Μνημονιακή!!! Αλλά όχι να βάλει υπουργό Οικονομίας, έναν άνθρωπο που είναι τo «παλιό αίμα» των Τραπεζιτών και του Δημοσίου Τομέα! Έναν άνθρωπο σε ευθεία γραμμή με τον Παπακωνσταντίνου που υπέγραφε τις δανειακές συμβάσεις σα … ραπανάκια! Τον Παπακωνσταντίνου που υπέραφε τα 110 δις χωρίς καμία εξουσιοδότηση για να τον καταδικάσει η ΝΔ (τότε)!Γιατί να βάλει τον Ράπανο υπουργό Οικονομικών και δεν καλεί τον ίδιο τον Παπακωνσταντίνου, που ξέρει καλύτερα να υπογράφει Μνημόνια και Δανειακές Συμβάσεις;

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο κύριος Ράπανος διατέλεσε πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών την σκοτεινή εποχή 2000 – 2004. Δηλαδή την εποχή που οι Παπαντωνίου - Σημίτης – Παπακωνσταντίνου από τη μια και η Goldman Sachs από την άλλη, καταστρώνανε τα swaps !!!

Μάλιστα, σήμερα διάβασα κάτι που δεν το ήξερα στο olympia.gr ότι ο κύριος Ράπανος έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος του ΔΣ του …ΟΤΕ, ποιά περίοδο νομίζετε; Το 1998 – 2000!

Ο κύριος Ράπανος έχει διατελέσει σε μία ακόμα θέση κλειδί. Στην Κτηματική τράπεζα! Ως υποδιοικητής και διοικητής την περίοδο 1995 – 1998.

Για να λέμε την πραγματικότητα, με Ράπανο στο Οικονομίας, είναι σα να επιλέγει ο Σαμαράς, τον Σημίτη για … σύμβουλό του! Δεν γνωρίζω αν για να γίνει Πρωθυπουργός, έταξε το υπουργείο οικονομίας τον Βενιζέλο, αλλά ότι και να συμβαίνει, τον Ράπανο καθώς και τα … «ραπανάκια Βρυξελλών» που έρχονται, θα τα χρεωθεί ο ίδιος!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...