Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο Απόστολος Γκλέτσος και ο … «σύντροφος μεγιστάνας» [βίντεο - φωτο]


Ο Απόστολος Γκλέτσος και ο … «σύντροφος μεγιστάνας»  [βίντεο - φωτο]

Ο Απόστολος Γκλέτσος τον αποκαλεί «Σύντροφε Mεγιστάνα» κι εκείνος δημόσια του απάντησε: «Σύντροφε το κεφάλαιο σε στηρίζει…» .

Ο Δήμος Στυλίδας βράβευσε την Κυριακή τους μαθητές που μπήκαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς επίσης και τους μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «Θαλής» της Μαθηματικής Εταιρείας.
Ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος ευχαρίστησε τους Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, Γιώργο Κύρτσο, Νίκο Φρονιμόπουλο και άλλους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς επίσης και όλους τους τοπικούς παράγοντες που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο κτίριο του Ο.Σ.Κ. στη Στυλίδα.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας εκτός από τους μαθητές αισθάνθηκε την ανάγκη να βραβεύσει και τον κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, γιατί όπως είπε ο Απ. Γκλέτσος, ήταν αυτός που έδωσε τα χρήματα για να έχουν πετρέλαιο και θέρμανση τα σχολεία του Δήμου Στυλίδας.
«Με τον Καλλικράτη μας έδωσαν και τα σχολεία. Δεν μας έδωσαν όμως χρήματα. Ευτυχώς που υπάρχει ο «Σύντροφος Μεγιστάνας».  Αν ήταν όλοι οι μεγιστάνες σαν αυτόν θα έτρωγαν όλοι με χρυσά κουτάλια…», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.


lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...