Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

«Τον βασάνισα γιατί βίασε την κόρη μου»


«Τον βασάνισα γιατί βίασε την κόρη μου»

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση βασανισμού και ξυλοδαρμού 18χρονου από την Μεσαρά της Κρήτης, καθώς η οικογένεια της 14χρονης με την οποία φέρεται να είχε συνάψει δεσμό ο νεαρός, ισχυρίζεται πως το νεαρό κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από τον 18χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε με τρόπο ατιμωτικό από τον 39χρονο πατέρα της ανήλικης επειδή είχαν σχέση. Η εφημερίδα «Πατρίς» δημοσιεύει πως χθες η μητέρα της ανήλικης συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της οικογένειας μετέβησαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, στον οποίο κατήγγειλαν ότι ο 18χρονος είχε βιάσει το κορίτσι, το οποίο στην συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα υπό την στενή παρακολούθηση παιδοψυχιάτρων.
Οι γονείς της 14χρονης ζητούν να εξεταστεί το παιδί τους από ιατροδικαστή ενώ, όπως αναφέρουν, μόλις οι παιδοψυχολόγοι δώσουν το «πράσινο φως», η ανήλικη θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.
Μάλιστα, όπως ανέφερε η δικηγόρος, βούληση του 39χρονου πατέρα της ανήλικης είναι να παραδοθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο ίδιος πάντως αρνείται ότι υποχρέωσε τον νεαρό σε πράξεις που προσβάλλουν την προσωπικότητα και τον ανδρισμό του, δεν αρνείται ωστόσο ότι τον χτύπησε.


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...