Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ: Υπαξιωματικός ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 7χρονο αγγελούδι!


ΣΟΚ: Υπαξιωματικός ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 7χρονο αγγελούδι!

Η είδηση προκαλεί σάλο στους κόλπους της πολεμικής αεροπορίας…
To άτυχο κοριτσάκι, είχε πάει στο σπίτι του υπαξιωματικού, μαζί με τους γονείς του
Σύμφωνα με το dete.gr, που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας ”Κόσμος”, η σεξουαλική παρενόχληση από τον υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, έγινε στο σπίτι του, με θύμα την 7χρονη κόρη φίλου του!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υπαξιωματικός είχε καλέσει το φιλικό ζευγάρι για δείπνο, στο σπίτι του. Κάποια στιγμή, οδήγησε τη μικρή σε παιδικό δωμάτιο, δήθεν για να της δείξει κάποια παιχνίδια. Εκεί, φέρεται να την ανάγκασε να προβεί σε άσεμνες χειρονομίες, ενώ και ο ίδιος, σύμφωνα με τις καταγγελίες, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα!
Την ίδια στιγμή οι γονείς της μικρής έτρωγαν αμέριμνοι, με την σύζυγο του υπαξιωματικού! Στο σπίτι, αλλά σε άλλο χώρο, ήταν και τα παιδιά του υπαξιωματικού. Η μικρή εξιστόρησε με κάθε λεπτομέρεια, όλα όσα της συνέβησαν στους γονείς της και εκείνοι με την σειρά τους κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με το dete.gr, ο άνδρας που είχε απομονώσει την 7χρονη για να φέρει εις πέρας τα ανώμαλα σχέδιά του, συνελήφθη και οδηγήθηκε με περιπολικό στο Αεροδικείο Αθηνών.
Ήδη συντάχθηκε δικογραφία στην οποία συμπεριελήφθη και ιατροδικαστική έκθεση. Η 7χρονη ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ το περιστατικό προκάλεσε σάλο και στην Πολεμική Αεροπορία.
Από το πρωί της Τρίτης (οπότε και το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε) εργαζόμενοι της Μονάδας συζητούν το θέμα. Ακόμη και οι πιο «κολλητοί» του συγκεκριμένου υπαξιωματικού πέφτουν από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης…

tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...